Gör som havet - Våga! ≈

Har ni tänkt på någon gång att man ibland tror att man är modigare än vad man egentligen är. Man säger till någon att man skulle våga, men när man väl står där på klippkanten, vågar man inte ta steget ut och hoppa...!

Kram på er!<3 Kram på er! VÅGA HOPPA! ♥

konstig dag :/

Hej!
Har varit en konstig dag i dag... Det hela började när jag och mina syrror  var ute i skogen och fotade med vår nya kamera ♥ världen finaste asså! En väldigt härlig start på dagen ;) Sen så gick vi in för att göra i årdning oss för vi skulle ha en liten fest med våra kusiner och farmor & farfar :) Sen när dom kom så stod vi och pratade i köket, då pappa hade en väldigt tung och stor kastrull med kokhett vatten och potatis i händerna, då plötsligt handtaget går sönder på den och vattnet åker ut rätt över mina ben. Först trodde jag att vattnet inte var så vamt men sen liksom kände jag hur hela jag gungade till av smärta, väldigt obehagligt facktiskt... Så jag gick upp till duschen och tittade på mina ben. Jag upptäckte att huden på mitt vänstra lår var uppskrapat och det sved jätte mycket, sen så vred jag på benet och såg att jag hade ett värre sår på vaden! Och högra benet var också skadat! Det började svida dö mycket! Det gjorde så ont att man bara ville skrika. Sen började några ringa akuten och berättade om vad som hänt så då kom en ambulans hem till oss och hämtade mig och körde till akuten... Kändes jätte ovärkligt att något sådant händer mig! Sen efter någon timma var dom klara och mina ben blev inpaketerade i bandage och stora plåster. När jag kom hem igen kändes det lite konstgt att komma tillbaka där alla va, jag var liksom hur utmattad som hällst! Jag grät och skakade så myckt på sjukhuset att jag va helt slut sen. Men nu mår jag bättre! Skönt att man inte ska till skolan på ett tag, så att jag kan vila och ta det lungt med mina skador ;)
 kram √ojo ♥


Julinnebandy :D

Hej hej!
Har hafta en jätte härlig dag i dag! Det var ju julinnebandyn/ maskerad i dag ;) Alla klasser hade värkligen gått in för att ... oj nu gick brandlarmet här! ... jo alla hade värkligen annstängt sig för att vinna priset för bästa utklädda klassen. Det fanns allt från superhjältar, brats (jag och min klass) morgontrötta, killar som blivit tjejer och tjejer som blivit killar! En väldig blandning helt enkelt :D
Men måste fixa julklappar nu så... Hejdå!
/√ojo ♥

finaste morgontrötta människor ♥

There is only 1 thing 2 say 3 words 4 you... I Love You

Hej hej!
Har varit en lång dag i dag, men ändå mycket rolig! Började med att jag var tvungen att ta en buss till skolan som var framme 55 minuter innan jag började... Så det blev lite segt att gå runt på stan så länge i skylan, och inte en ända affär va öppen. Men annars är tisdagar den mest slappaste dagen för det är bara roliga lektioner ;)
I morgon är det innebandy turnering och maskerad på skolan, vi ska liksom spela medans vi är utklädda till något ;) Min klass ska vara brats ;) Kommer att bli kul tror jag! kanske berättar mer i morgon!

kram √ojo


You turn my world upside down with just a glance

Hej alla! <3
Det var ett tag sen jag skrev, men så är det visst väldigt ofta :/ men jag ska bättra mig...
Snart är det jul liksom, känns hel konstigt... Har inte vant mig vid tanken på att det är December!
ska snart och simmträna! Kommer att bli en speciell träning i dag nämligen chokladsim! Första gången jag skulle på det hade jag en liten bild i huvudet att vi skulle simma i choklad! Lite sjukt :)

Här e en bild från ett träningsläger för ett litet teg sen... kmr inte riktigt ihåg vart ;)

 
herrå! <3 / √ojo


läge sen...

hej alla! förlåt att jag liksom har typ lämmnat allt på dig Ë8 och lite Hi♥, men jag var
på väg att skriva förut, men det blev liksom inte så... jag glömde lösenordet, jag
vet lite klumpigt... men jagg kan det nu! <3

ville bara säga att hannawiiman.blogg.se är en jätte bra blogg som
verkligen är värd att följa!

/√ojo

Jag = världens klumpigaste människa (Igen)

Heejj! :) Nu är det jag som bloggar igen ;3 Haha, det känns som det är bara jag just nu ;s Jag ska prate med dem :3
Haha, jag är världens klumpigaste människa! Idag hade jag idrott som vanligt. Men på den skolan som jag går på är gympa salen as liten -.- Så idag hade jag och min klass idrott i en sporthall. Jag ich kompisarna cyklade dit och parkerade. Nu undra ni varför jag berättar det här, jo för att när jag skulle cykla tillbaka till skolan var den stulen!! &# Men som tur är har jag mina underbara vänner som hjälpte mej att leta efter cykeln ( utan framgång) Ni är bara bäst! Och en annan sak som är lite konstig är att det är första december! Helt galet att jag fortfarande kan cykla! :o Haha! xD Förra året vid den här tiden var det ton vis med snö :s Jaja, här kommer en bild på mig och min underbara kompis som jag inte har träffat på hur länge som helst! :D
Saknar dej! <3
Ë.8

RSS 2.0