Hur du får en känd blogg!

Okej, ja, det går ju som det går för våran blogg... Inga läsare, ja förutom dig Jasmine ;D Föresten, kolla in hennes blogg: jasmineliv.blogg.se. Hon e en jätte bra bloggare!
Hm... har ni tänk på alla bloggar som nt har blivit upptäckta än... som våran :/ Men hur ska man göra för att bli känd? Jo! Du ska:
1. Skriva ett inlägg i kända bloggar, glömm inte att skriva vad din blogg heter!
2. E du inne på någon hemsida, t.ex. Facebook, Twitter, Stardoll, Bildagboken Ja, vad vet jag! Tippsa kompisar och vänner om din blogg!
3. Var personlig (inte för personlig) Men skriv som du själv tycker och känner! Vem bryr sig om en massa stavningsregler??

Det var lite tips! Nu ska jag äta :D GÖTT!Kram på er!<3

vilken dag...!

Hej hej!
nu är det ett tag sen jag skrev (och sen dom andra skrev ser jag nu också).
förlåt.
jag önska att jag kunde säga att jag ska bättra mig, men det kan jag nog inte (ska göra mitt bästa) jag kommer liksom inte på vad jag ska skriva om :/

Men i dag har det hänt grejer! Det har gått 3 veckor sen jag började skolan unjefär. I dag så satte någon på brandalarmet. Inte så bra men det var kul att se alla människor på skolan ;) och så fick vi sluta tidigare p.g.a att vår lärare var hemma så då ändrades lite letioner :D
men nu måste jag gå, ska på stan ;)
/√ojo <3

You are like a drug to me...

Åhhh!! Asså det här fick INTE hända! Jag hade lova mig själv att detta e det sista som fick hända...! Men när du dök upp... PANG, you got me...! Åh dina ögon... VARFÖR?? Jag lovar att han e den mest perfekt varlse som vandrat på denna jord!! Haha som man brukar säga: Om det var olagligt att vara snygg så skulle du ha livstid... Men HAN skulle ha dödstraff!!
E det någon som tycker Eric saade e snygg?? Tänk dig honom fast tuuuuuusen gånger snyggare!!

You are the reason that I get up on the morning
You are my everything, with out you I would be nothing
You are sweet as the sweetest sugar and honey

Nerver give up on someone you can't go a day without thingking about!
Every one says that love is all around us, but I'm only see you...

( Tack Elin för alla fina dikter, du e BÄST)

 Kram på er!<3

RSS 2.0